RETURER & BYTEN

Du har 14 dagars öppet köp från att du mottagit dina varor på din order online. Vi återbetalar alltid med samma metod som du använde vid ditt köp.

Hur returnerar eller byter jag?
För att vi ska kunna behandla din retur eller byte ber vi dig kontakta oss i förväg. Du kan förvänta dig en återbetalning inom 14 dagar efter att du skickat tillbaka ditt paket. Så fort vi behandlat din retur skickas ett email ut till dig.

Vänligen prova våra produkter försiktigt
Om du bestämmer dig för att returnera något, se till att det är i fint skick. Detta innebär…
– Rent
– Oanvänt (inga repor, fläckar eller skador)
Varor som returneras till oss i ett icke-säljbart skick, kommer inte att återbetalas och kan skickas tillbaka till dig.
Vänligen returnera alla artiklar i sin ursprungliga låda då den är en del av produkten.

Återbetalning
Kortbetalning:
När din retur har behandlats och godkänts av oss, kommer vi be din bank att bearbeta återbetalningen. Återbetalning till kort kan ta upp till 10 arbetsdagar beroende på bankens bearbetningstid. Observera att vi inte kan påverka detta.

PayPal:
När din retur har behandlats och godkänts av oss kommer vi att kreditera ditt PayPal-konto. Återbetalningen kommer att visas på ditt PayPal-konto efter 3 arbetsdagar. PayPal betalningar som finansieras med ett kredit- eller betalkort kommer att återbetalas till det kortet och för betalningar som finansieras med både ett kort och en annan finansieringskälla kommer kortdelen att återbetalas till kortet och resten till PayPal-kontot.

Vi kommer att betala tillbaka ditt köp i samma valuta som när du lade den ursprungliga beställningen. Vi använder alltid den mest aktuella växelkursen. Observera att beroende på bankens valutakursförändring kan en skillnad från den ursprungliga debiterade summan uppstå när din bank återbetalar ditt konto.